GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ BAŞKANLIK ODASINDA TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

09/04/2019
GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ BAŞKANLIK ODASINDA TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

Baromuzda staj dönemini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımız Murat Osmanoğlu ve Abdurrahman Bozan ’a başkanlık odasında düzenlenen törenle ruhsatnameleri takdim edildi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük törende yaptığı konuşmada, genç meslektaşlarını, katkıda bulunan ailesini ve staj yaptığı büro avukatlarını kutladı, adalete herkesin ihtiyaç duyduğu bu dönemde avukatlara düşen görev ve sorumlulukları hatırlatarak başarılar diledi.

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini Av. Sabahattin Gümüş ve Av. Eyyub Enes Pekcan birlikte giydirdi.

Törende Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Timur Ortatepe ve Av. Mert Kuşdemir ile ruhsat alan meslektaşlarımızın aileleri hazır bulundu.