GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ BAŞKANLIK ODASINDA DÜZENLENEN TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

04/10/2019
GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ BAŞKANLIK ODASINDA DÜZENLENEN TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımız Selin Soyutürk, Bahrican Kaçan, Sezer Akçam ve Hacı Mahmut Gümüş Başkanlık odasında yapılan ruhsat töreninde meslek yeminin ardından cübbelerini giyerek avukatlığa adım attılar.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, törende yaptığı konuşmasında, katılımcıları selamladı ve bu hafta içerisinde vefat eden Av. Tuğrul Çelik ve emekli başsavcılardan ve Baromuz mensuplarından Av. Süleyman Kılınç’ı andı.

Baro Başkanımı Av. Veli Küçük, genç meslektaşlarına hitaben yaptığı konuşmada, “Meslektaşlarımızın katılımı bizlere büyük katkı ve güç vermektedir. Ünlü şair Hasan Hüseyin Korkmazgil’in ‘Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe’ dizeleri aklıma geldi. Şu an bahar, bahçe bölümünü yaşıyoruz. Uzun bir eğitim ve staj evresini büyük bir başarıyla tamamladılar. Bugün kahramanı olmayı fazlasıyla hak ettiler. Meslektaşlarımı, ailelerini ve bilgi ve deneyimlerini genç meslektaşlarımla paylaşan büro avukatlarımızı kutluyorum. Mutlaka empati ile mesleğimizi yürütmeliyiz. Genç meslektaşlarımın bugünden itibaren meslek etiğine ve kurallarına riayet edeceklerine de inancım tamdır.”dedi

Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş’ün de hazır bulunduğu törende genç meslektaşlarımıza cübbelerini Av. Hülya Ceylan Seçer, Av.Ata Karazincir, Av. Mustafa Serdar Demirtaş ve Av. Fatih Aslan giydirdi.