GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ BAŞKANLIK ODASINDA DÜZENLENEN TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

19/02/2019
GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ BAŞKANLIK ODASINDA DÜZENLENEN TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımız Cemrenaz ASLAN ve Ünal ÖZKÖK Başkanlık odasında düzenlenen törenle ruhsatlarını aldı.

Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, törende yaptığı konuşmasında, savunma mesleğinin temsilcisi olmayı hak etmenin zor olduğunu, bunu başaran genç meslektaşlarının meslek etiği ve meslek kurallarına bağlı kalacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti.

Savunma mesleğine adım atan genç meslektaşlarına keyifli ve bol kazançlı meslek hayatı diledi.

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat ELÇİ, Av. Timur ORTATEPE birlikte giydirdi.

Törene, ruhsat alan genç meslektaşlarımızı arkadaşları ve avukatlar yalnız bırakmadı.