GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ BAŞKANLIK ODASINDA DÜZENLENEN TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

08/02/2019
GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ BAŞKANLIK ODASINDA DÜZENLENEN TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

Baromuzda staj dönemini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımız Zahide YILMAZ ve Gülşah TUZ avukatlık yemini ederek ruhsatnamesini aldı.

Başkanlık odasında gerçekleştirilen törene Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, Genel Sekreterimiz Av. Semih GÖKAYAZ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat ELÇİ, Av. Timur ORTATEPE, meslektaşlarımızın ailesi, avukatlar ve sevenleri katıldılar.

Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, ruhsatı takdim ederken, genç meslektaşlarını kutladı ve keyifli bir meslek hayatı diledi.

Başkanımız Av. KÜÇÜK yaptığı konuşmada “Ruhsat heyecanı yaşayan genç meslektaşlarımın başta ailesi olmak üzere kendisine emek ve destek veren başarılı ve örnek alınan kıymetli büroların avukatlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler 3 bin yıllık geçmişi ve ülkemizde 125 bin avukatın bulunduğu kutsal bir mesleğin temsilcileriyiz. Bu mesleğin vakarına yaraşır bir şekilde mesleklerini ifa edeceğinize inanmaktayım." dedi.

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini Av.Sinan TUMLUKOLÇU, Av. Ali ÜNÜŞTÜ ve Av. Demet ERTEM giydirdi.