GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZ BAŞKANLIK ODASINDA DÜZENLENEN TÖRENLE AVUKATLIĞA ADIM ATTI

16/10/2019

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Sevde Sümeyye Sofuoğlu ve Sergen Mavruk Başkanlık Odasında düzenlenen törenle meslek yemini ederek cübbelerini giymelerinin ardından ruhsatnamelerini aldılar.

Adana Baro Başkanımız Veli Küçük, ruhsatlarını alan genç meslektaşlarına başarılar diledi.

Daha sonra genç meslektaşlarımıza baromuzun armağanları takdim edildi.

Törende, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, yönetim kurulu üyemiz Av. Furkan Kılıç hazır bulunmuştur.

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini yanlarında staj yaptıkları büro avukatları Av. Mehmet Fatih Öztürk ve Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş giydirdi.

Törene genç meslektaşlarımızın ailesi ve meslektaşlarımız katıldı