GENÇ MESLEKTAŞIMIZ HASAN FURKAN YANIK BAŞKANLIK ODASINDA TÖRENLE RUHSATINI ALDI

11/07/2019
GENÇ MESLEKTAŞIMIZ HASAN FURKAN YANIK BAŞKANLIK ODASINDA TÖRENLE RUHSATINI ALDI

Baromuzda staj dönemini başarıyla tamamlayan Hasan Furkan Yanık, Başkanlık odasında yapılan ruhsat töreninde meslek yeminin ardından cübbesini giyerek avukatlığa adım attı.

Törene; Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, genç meslektaşımızın ailesi ve sevenleri katıldılar.
Başkanımız Av. Veli Küçük, törende yaptığı konuşmasında, genç meslektaşını, ailesini ve yanında staj dönemi geçirdiği büro avukatlarını kutladı.

Av. Küçük, genç meslektaşının meslek etiği ve kurallarına bağlı hukuk bürosunda staj dönemini tamamladığını belirterek, bugünden itibaren de meslek yaşamını aynı şekilde devam ettireceğine inandığını ifade etti.

Avukatların, adalete erişimde yurttaşın hak arayışının başlangıç noktası olduğunu belirten Başkanımız Av. Veli Küçük, “Bugünden itibaren genç meslektaşım sadece kendisini değil mensubu olduğu Adana Barosu’nu ve Türkiye’de 130 bin avukatı temsil edecektir. Genç meslektaşıma başarılar dilerken, maddi – manevi kendisine emek ve katkı sunan ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Genç meslektaşımıza cübbesini giydiren Av. Bahadır Eraslan ve Av. Murat Gülsün bugün aramıza katılan Hasan Furkan Yanık’ın ailesine teşekkür ettiler. Genç meslektaşının başarılı bir avukat olacağına inançlarını dile getirdi.

Konuşmanın ardından genç meslektaşımız Hasan Furkan Yanık da Adana Barosu bünyesinde olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, hak, hukuk ve adalet kavramlarına hizmet edeceği için mutlu olduğunu vurguladı.