GENÇ MESLEKTAŞIMIZ AVUKAT BİLGE KAAN GÜNER TÖRENLE RUHSATINI ALDI

11/09/2019
GENÇ MESLEKTAŞIMIZ AVUKAT BİLGE KAAN GÜNER TÖRENLE RUHSATINI ALDI

Baromuzda staj evresini başarıyla tamamlayan genç meslektaşımız Bilge Kaan Güner, yemin töreni sonrası Avukatlık Ruhsatını Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün elinden aldı.

Başkanlık odasında gerçekleşen törende Av. Bilge Kaan Güner’e cübbesini Baromuz mensuplarından Av. Nermin Tuğçe Kayar Türk giydirdi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, burada yaptığı konuşmada genç meslektaşını kutladı, keyifli ve bol kazançlı bir meslek hayatı diledi.

Genç meslektaşının ailesini, staj yaptığı büronun avukatına emekleri ve fedakarlıkları için teşekkürlerini ifade etti.
Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, adalete herkesin ihtiyaç duyduğu bu dönemde avukatlara düşen görev ve sorumlulukları hatırlattı. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreçte savunma mesleğine Avukatlık Yasası, Uluslararası Sözleşmeler, Havana Kuralları, TURİN İlkelerinin avukatlara önemli sorumluluklar yüklediğini vurguladı.

Törende, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Timur Ortatepe, Av. Ayşe Duygu Özgüven ve Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin ile genç meslektaşımızın ailesi de hazır bulundu.