GENÇ MESLEKTAŞIMIZ AV. EZGİ KIRNAK BAŞKANLIK MAKAMINDA TÖRENLE RUHSATINI ALDI

21/08/2019
GENÇ MESLEKTAŞIMIZ AV. EZGİ KIRNAK BAŞKANLIK MAKAMINDA TÖRENLE RUHSATINI ALDI

Baromuzda staj dönemini başarıyla tamamlayan genç meslektaşımız Av. Ezgi Kırnak meslek yemininin ardından cübbesini giyerek ruhsatnamesini aldı.

Av. Ezgi Kırnak için düzenlenen ruhsat töreni, Başkanlık makamında yapıldı.

Törene Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, genç meslektaşımızın ailesi ile meslektaşlarımız katıldı.
Staj evresini başarıyla tamamlayan genç meslektaşımıza cübbesini yanında staj yaptığı büro avukatı Av. Volkan Hüseyin Ertem giydirdi.

Törende konuşan Başkanımız Av. Veli Küçük, Yargıtay Başkanlığı'nın yeni adli yıl açılış törenini Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı'nda düzenleyecek olması hakkında görüş ve düşüncelerini paylaştı.

“YARGI BAĞIMSIZLIĞINI GÜÇLENDİRECEK ADIMLAR ATILMALI"

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük " Hukukun, yargının ve adalet mekanizmasının sorunlarının objektif, evrensel kurallar esas alınarak çözülmesi gerektiği hususunu bir kez daha ifade ediyoruz.

Adana Barosu olarak, adalet arayışımızdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bugün ruhsatını alan genç meslektaşım da eminim ki hukuka, adalete ve hakkaniyete önemli katkılar sunacaktır.” dedi.

Baromuz adına törenin sonunda genç meslektaşımıza Avukatlık Kanunu, Av. Ali Haydar Özkent’in “Genç Avukatlarla Gizli Konuşmalar”, Av. Güneş Gürseler’in “Genç Avukatlara Güncel Öneriler” isimli kitaplar, Adana Barosu rozeti, kalem, anahtarlık ve kartvizit kutusu hediye edildi.