GENÇ MESLEKTAŞIMIZ ALKAN TANRIKULU BAŞKANLIK ODASINDA TÖRENLE RUHSATINI ALDI

23/05/2019
GENÇ MESLEKTAŞIMIZ ALKAN TANRIKULU BAŞKANLIK ODASINDA TÖRENLE RUHSATINI ALDI

Baromuzda staj dönemini başarıyla tamamlayan Alkan TANRIKULULU, Başkanlık odasında yapılan ruhsat töreninde meslek yeminin ardından cübbesini giyerek avukatlığa adım attı.

Törene; Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İlknur ÖNAL, Yönetim Kurulu üyelerimiz; Av. Sinem Tanrısınatapan KESKİN, Av. Nevzat ELÇİ ve Av. Mert KUŞDEMİR, genç meslektaşımızın ailesi ve sevenleri katıldılar.

Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, törende yaptığı konuşmasında, genç meslektaşını, ailesini ve yanında staj dönemi geçirdiği büro avukatını kutladı.

Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, “Genç meslektaşım meslek etiği ve kurallarına bağlı Susar hukuk bürosunda staj dönemini tamamladı. Bugünden itibaren de meslek yaşamını aynı şekilde devam ettireceğine inanıyorum.
Avukatlar, adalete erişimde yurttaşın hak arayışında başlangıç noktasıdır. Bugünden itibaren genç meslektaşım sadece kendisini değil 2800 Adana Barosu mensubu meslektaşını ve Türkiye’de 130 bin avukatı temsil edecektir. Genç meslektaşıma başarılar dilerken, maddi – manevi kendisine emek ve katkı sunan ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Genç meslektaşımıza cübbesini giydiren Av. Veysel SUSAR, bugün aramıza katılan Alkan TANRIKULU’nun ailesine teşekkür etti. Genç meslektaşının başarılı bir avukat olacağına inancını dile getirdi.

Konuşmanın ardından genç meslektaşımız Alkan TANRIKULU da Adana Barosu bünyesinde olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, hak, hukuk ve adalet kavramlarına hizmet edeceği için mutlu olduğunu vurguladı.