“Gelişmiş Bilirkişilik Sistemi Eşleştirme Projesi” çerçevesinde baromuz ziyaret edildi ve görüş alışverişinde bulunuldu

25/09/2013
“Gelişmiş Bilirkişilik Sistemi Eşleştirme Projesi”                             çerçevesinde baromuz ziyaret edildi ve görüş alışverişinde bulunuldu
Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğünün yürütme görevini üstlendiği ' Gelişmiş Bilirkişilik Sistemi Eşleştirme Projesi ' kapsamında, Alman Proje Lideri Sn. Rainer DOPP, Alman Uzmanlar Sn. Peter WINTERSTEIN, Sn. Gregor STEVEN ve Yerleşik Uzman Sn. Oliver SCHÖN 25 Eylül 2013 tarihinde Hukuk İşleri Genel Müdür Yardımcısı Sn. Feyzullah TAŞKIN ve Tetkik Hakimi Sn. Zafer ERGÜN ile birlikte Baro Başkanlığımızı ziyaret ederek konu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Baro Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, "Bilirkişilik sisteminin adli mekanizmaya yardımcı ve sorunları çözme noktasında çok önemli bir işlevi olacağına inanıyorum" dedi. Ziyarette, Baro Saymanı Av. Ümit Büyükdağ ÖZDEMİR, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Osman OLCAY, TBB Delegesi Av. Yasemin TANIR ve Tüketici Hakları Komisyonu Başkanı Av. Turgay MUMCUOĞLU da hazır bulundu. Heyet, daha önce çeşitli adliye ve baroları da ziyaret ettikten sonra ilimize geldi. Heyet, Adana'dan ayrılarak Hatay'a geçti.