GAZİANTEP BAROSU'NCA DÜZENLENEN HASTA HAKLARI PANELİ YAPILDI

25/02/2013
GAZİANTEP BAROSU'NCA DÜZENLENEN HASTA HAKLARI PANELİ YAPILDI
Adana Barosu Avukat Sağlığı ve Hasta Hakları Komisyonu Başkanı Av. Bülent Maraklı, 23 Şubat 2013 Cumartesi günü Gaziantep Barosu'nca düzenlenen Hasta Hakları panelinde, 'Ceza Hukuku'nda Tıbbi Sorumluluk ve Yargı kararları' konusunda katılımcılara değerli bilgiler sundu. Baro Başkanımız Av. Mengücek Gazi Çıtırık , Başkan Yardımcısı Av. Murat Loğoğlu, Genel sekreter Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu üyeleri Av. A. Faruk Ulaş ve Av. İmran Gönen'in paneli izleyenler arasında yer aldı. Panelin ardından Baro Başkanımız Av. Mengücek Gazi Çıtırık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Barosu'nu ziyaret etti. Gaziantep Baro Başkanı Av. Ali Elibol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Baro Başkanımız Av. Çıtırık, ziyaret sırasında, bölge barolarının güç birliği ve ortak çalışmalarla mesleğin gelişimine ve savunmanın hak ettiği saygınlığı kazanmasına katkı sağlanması hususunda görüş ve önerilerin paylaşıldığını söyledi. Hasta Hakları panelinin çok verimli ve etkili olduğunu ifade eden Av. Çıtırık, "Bölge barolarıyla işbirliğine her zaman hazırız" dedi.