GAZİANTEP BAROSU EVSAHİPLİĞİNDE 30 BARONUN KATILIMIYLA DÜZENLENEN SPOR OYUNLARI SONA ERDİ.

11/04/2018

BARO ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ ÜÇÜNCÜLÜK KUPASINI ALDI.

Gaziantep Barosu evsahipliğinde 30 Baronun katılımıyla düzenlenen "Avukat Spor Oyunları" futbol, basketbol ve voleybol dallarında yapılan karşılaşmalarla tamamlandı.

Baromuz, turnuvaya, futbol, basketbol, voleybol kategorilerinde katıldı.

Baro Basketbol Erkek Takımımızın katıldığı turnuvada üçüncü oldu.

Bastan sona çekişmeli geçen mücadelede son 3 dakikadaki etkili oyunu ve iyi savunması ile Mersin Barosu'nu 55-50 mağlûp eden Adana Barosu turnuvada 3.lük kupasını aldı.

Takım Sorumlusu Av. M. Hakan Önenli, başarıda emeği olan tüm oyuncuları kutladı ve kndilerine destek veren baro yönetimine de ayrıca teşekkürlerini sundu.

Baro Erkek Basketbol Takımında şu oyuncular yer aldı:

Takım Kaptanı Av. İlker Mengü, Av. Murat Yoğurtçuoğlu, Av İlker Güzel, Av. Mecnun Yatmaz Av. Gökhan Sizgen, Av. Yiğit Canatar, Av. Rıfkı Başlamışlı, Av. Yusuf Tokgöz, Av. Şiyar Rişvanoğlu, Av. Namık Kemal Tüylüce, Av. Ali Çağrı Çankaya, Stj. Av.Ozan Kökten, Hukuk öğrencileri Mete Kenanoğlu, Aslan Çelik ve lise öğrencisi Atakan Önenli.