ENGELLİ HAKLARI KOMİSYONUMUZ ADANA’DAKİ ENGELLİ DERNEKLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

14/03/2019
ENGELLİ HAKLARI KOMİSYONUMUZ ADANA’DAKİ ENGELLİ DERNEKLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Adana Barosu Engelli Hakları Komisyonumuz Adana’da faaliyet göstermekte olan engelli sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt Salonu’nda yapılan toplantıya Engelli Hakları Komisyonu Başkanımız Av. Özlem Kara, Komisyon üyeleri Av. Derya Göksuçukur, Av. Burçin Kumsal, Nüvit Dağtekin Senin İçin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kurum Vekili Av. Özlem Aykut Köse, Hıdır Adıgüzel Gençlik ve Spor Hizmetleri Personel İşleri Memuru, Özlem Boztepe Seyhan İşitme Engelliler Orta Okulu, Ülkü İnsan Mavisu Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği Başkanı katıldı.

Engelli Hakları Komisyonu Başkanımız Av. Özlem Kara, amaçlarının Adana Barosu Engelli Hakları Komisyonu’nu ve çalışmalarını tanıtmak ve ilimizde çalışmalar sürdüren engelli sivil toplum kuruluşları ve engelli bireylerle ilgili yürütülecek hak temelli çalışmalara ortak çözümler üretmek olduğunu ifade etti.