ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ HAKKINDA PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAROMUZA ZİYARET

26/04/2019
ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ HAKKINDA PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAROMUZA ZİYARET

PTT Genel Müdürlüğü Kamuyla İlişkiler Şube Müdürü Aydın Yücel, KEP Hizmetleri Uzmanı Fahri Erkanlı, Adana PTT Pazarlama ve Satış Müdürlüğü Figen Yalçın, E-Tebligat Uzmanı Narin Gülşah Torun ve Adana Adliye Sarayı PTT Müdürü Uğur Çiftçi, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş’ü ziyaret etti.
Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.

PTT yetkililerince; 1 Ocak 2019'dan itibaren yürürlüğe giren Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) hakkında bilgilendirme yapıldı ve talepler iletildi. Bundan sonraki süreçte mevcut sıkıntıların giderilerek sistemin çok daha verimli kullanılmasının sağlanması adına baromuza kayıtlı meslektaşlarımızın iletilen tüm geri dönüşleri e-tebligat süreçlerinden sorumlu uzman personel Narin Gülşah Torun ve Fahri Erkanlı'ya aktarıldığı ifade edildi.

Ayrıca ziyarette PTT ile baromuz arasında işbirliğinin geliştirilmesi yönünde görüşmelere devam edileceği ifade edildi. Bu konu hakkında önümüzdeki süreçte meslektaşlarımıza bir eğitim verilmesi de gündeme geldi.