ELAZIĞ VE ÇEVRESİNDE YAŞANAN 6.8 ŞİDDETTİNDEKİ DEPREM YÜREĞİMİZİ YAKTI

26/01/2020
ELAZIĞ VE ÇEVRESİNDE YAŞANAN 6.8 ŞİDDETTİNDEKİ DEPREM YÜREĞİMİZİ YAKTI

ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN

Dün akşam (24.01.2020) saat 20.55 sularında Elazığ ili başta olmak üzere çevre illerde de yaşanan 6.8 şiddetindeki deprem ve beraberinde can kayıpları olduğu haberini maalesef büyük bir üzüntüyle öğrendik. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaslı ailelerine başsağlığı dilerken yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Tüm Ulusumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Beklentimiz, can kaybının daha fazla artmamasıdır. Böyle felaketleri yaşamamız kaçınılmaz belki ama can ve mal kaybını en aza indirmek alınacak bilinçli önlemlerle elimizdedir.

Yetki ve sorumluluk makamında olanları şimdiden göreve davet ediyoruz. Feryatları, acıları yaşamamak için yerelinden geneline ülke yönetiminde bulunanların doğal afetlere karşı önceden gerekli tedbirleri alarak duyarlılık göstermelerini ve bu duyarlılığı yaşama geçirmelerini istiyoruz.

Adana Barosu Başkanlığı