DENGE VE DENETLEME AĞI'NDAN BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK'E NEZAKET ZİYARETİ

08/11/2018
DENGE VE DENETLEME AĞI'NDAN BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK'E NEZAKET ZİYARETİ

Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinden 50’ye yakın il ve ilçe merkezinde faaliyet gösteren Denge ve Denetleme Ağı (DDA) Genel Koordrinatörü Hayriye Ataş, Saha Koordinatörü Barış Coşkun, İl Koordinatörleri Sema Turan Yapıcı ve Sibel Özgümüş ile Baromuz mensuplarından TBB Disiplin Kurulu Üyesi Av. Mustafa Çinkılıç, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkanlık makamında konuklarını ağırlayan Av. Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Denge ve Denetleme Ağı yöneticileri; Başkanımız Av. Veli Küçük'ü yarın Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde 14.30'da gerçekleştirilecek Başkanlık sistemi hakkındaki konferansa davet ettiler.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e, ayrıca Denge ve Denetleme Ağı'nın çalışmaları hakkında bilgi verildi. Ağ çalışmalarının Kasım ayı boyunca sırasıyla; Adana, Kahramanmaraş ve Diyarbakır’da gerçekleştirecek etkinliklerle devam edeceği ifade edildi.
Ziyaret esnasında ülke gündemi ve güncel konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.