CUMHURİYET HALK PARTİSİ YÜKSEK DİSİPLİN KURULU ÜYESİ Av. BÜLENT MARAKLI'DAN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

06/12/2022

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Av. Bülent Maraklı, Baromuz üyesi Av. Sera Orbaç ile yeniden Adana Barosu Başkanlığına seçilen Av. Semih Gökayaz’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Başkanımız Av. Semih Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve misafirlerine teşekkür etti.
Av. Bülen Maraklı, Semih Başkanımızın Baro’da önemli başarılara imza attığını hatırlatarak, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.
Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli’nin eşlik ettiği ziyarette Av. Gökayaz da, nazik düşüncelerinden dolayı Av. Maraklı’ya teşekkür etti.
Ziyaret sohbet ortamında sona erdi.