CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ, MİLLETVEKİLLERİ VE İL YÖNETİMİNDEN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A NEZAKET ZİYARETİ

02/12/2021

Baro Başkanımız Av.Semih Gökayaz’ı ziyarete gelen Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Umut Akdoğan, Adana Milletvekili Orhan Sümer, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Bülent Maraklı, CHP Adana İl Başkan Yardımcıları Berfu Salıcı Yakıt, Güven Özdemir, CHP Adana il Kadın Kolları Başkanı Oya Tekin, CHP Adana İl Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ahmet Orkun Parsak ülke ve kent gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Başkanımız Av. Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklarına teşekkür etti.
Ziyaret esnasında Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi ve Av. İlker Güzel de hazır bulundular.