CUMHURİYET HALK PARTİSİ ADANA MİLLETVEKİLİ BURHANETTİN BULUT BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ.

29/06/2020

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e nezaket ziyaretinde bulunarak, iktidarın savunmayı ve baroları parçalama, çoklu baro oluşturma girişimine karşı 19-22 Haziran tarihleri arasında başlattığı “Savunma Yürüyor” eylemi sonrasında Ankara’da kolluk güçleri tarafından uygulanan hukuksuz fiziki saldırılarına direnmesi ve kurulan barikatların kaldırılması kararlılığından dolayı kutladı.

Başkanımız Av. Veli Küçük, nazik ziyaretinden dolayı CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’a teşekkürlerini sundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, yönetim kurulu üyemiz Av. Nevzat Elçi, Baromuz mensuplarından Av. Sabahattin Demir de hazır bulundu.