ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ’NDE DÜZENLENEN KONFERANSTA HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANIMIZ AV. GÜLŞAH GÖRÜR SUNUM YAPTI

05/10/2019

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlenen “Türkiye’de Hayvan Hakları, Yasal Çözüm Önerileri ve Yargı Yolları” konulu konferansta Adana Barosu Hayvan Hakları Komisyon Başkanımız Av. Gülşah Görür ile Yaşam Hakkına Saygı Derneği Kurucu Başkanı Yazar Özgün Öztürk konuşmacı olarak yer aldılar.

Çukurova Üniversitesi Akif Kansu salonunda yapılan konferansa Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, Hayvan Koruma Dernekleri Başkanları, Yerel Yönetim Temsilcileri, Hukuk Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Veteriner Fakültesi öğrencileri ve öğretim görevlilerinin de katıldı.

Konferans sonunda Baromuza katkıları dolayısıyla onur plaketi takdim edildi.