ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ’NDE STAJYER AVUKATLARIMIZ VE ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMIYLA SANAL DURUŞMA YAPILDI

10/05/2013
Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde, Baromuz stajyer avukatları ile öğrencilerinin katılımıyla sanal duruşma yapıldı. Baro Başkanımız Av. Mengücek Gazi Çıtırık, Başkan Yardımcımız Av.Murat Loğoğlu, Staj Komisyonu Başkanı Av. Oya Tekin ile Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde gerçekleşen sanal duruşmayı izledi. Sanal duruşma öncesinde Baro Başkanımız Av. Mengücek Gazi Çıtırık, yaptığı konuşmada; "İletişim, uygulamaya yönelik eğitim çalışmalarını sizlerle birlikte yürütmekten büyük bir mutluluk duymaktayız. Bu sanal duruşmayı gerçekleştirenlere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Çukurova Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Çeker de, eğitim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Baro ile birlikte ortak çalışma yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Fakülte salonunda gerçekleşen sanal duruşmayı başarıyla sunan Stajyerler, Gizem Balcı-Mehmet Sert- Melis Hanbay-Tuğçe Tunca-Duygu Gürbüz-Zehra Toker Öğrenciler, Adil Kemal Porsuk-Gülşah Yılmaz-Selin Soydan-İsmail Harmanoğulları-Fatma Altun-Şevket Sıçramaz'ı izleyenler alkışlarla kutladı.