ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ HİZMET BİNALARI AÇILIŞI VE ÖĞRENCİ YURDU TEMEL ATMA TÖRENİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’ÜN KATILIMIYLA YAPILDI.

14/02/2020

Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezinde temel atma ve toplu açılış töreni Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün katılımıyla yapıldı.

Konuşmaların ardından yapılan törende, ‘Üniversite Öğrenci Yurtları’nın temeli uzaktan kumanda ile atılırken salona yansıtılan yayınla da davetlilere izletildi.

Ayrıca; Eczacılık Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ek Hizmet Binası, Yumurtalık MYO, Teknokent İdare Binası, Kuluçka merkezi, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER), Kuzey Çarşı, Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Ek Arşiv Binası, Bakım İşletme Binası ve Atölyelerinin toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış ve temel atma törenine Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün yanı sıra Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Adana Milletvekilleri, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Avrupa Birliği Eski Bakanı Ömer Çelik ile öğrenci ve kent protokolü üyeleri de katıldı.