ÇUKUROVA KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ’NDEN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

29/11/2022

Çukurova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aydan İsti, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Dudu Büşra Maksutoğlu, Sebiha Keskin, Nadide Tankgül ile birlikte Adana Baro Başkanlığına yeniden seçilen Başkanımız Av. Semih Gökayaz'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Çukurova Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından, ziyarette; Çukurova İlçe mahallelerinde kadınlara yönelik düzenleyecekleri projeler hakkında Adana Barosu Kadın Hakları Merkezi’mizden destek talebinde bulunuldu

Başkanımız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti.
Av. Gökayaz, Çukurova Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin kadınlara ulaşmakta önemli bir aracı olduğunu ve birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, kadına yönelik şiddet, kadın-erkek eşitliği ve toplumsal farkındalık oluşturulması konularında ortak çalışmaların yapılması benimsendi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette; Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Baromuz Kadın Hakları Merkezi Koordinatörümüz Av. Ayça Kara Sığırcı, Kadın Hakları Merkezi Başkanımız Av. Deniz Eylem Coşkun Durmuş, Merkez Üyesi Av. Ezgi Tuzcu, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan da hazır bulundu.