ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONUMUZ ADANA ÇOCUK EVLERİ SİTESİNİN HAZIRLADIĞI SERGİNİN AÇILIŞINA KATILDI

20/04/2019

Baromuz Çocuk Hakları Komisyonu Koordinatörü Av. Miyesser Erselan Önenli, Komisyon Başkanımız Av. Murat Gülsün ve komisyon üyelerimiz Adana Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukların hazırladığı yağlı boya resim ve rölyef sergisinin açılışına katıldı.

ATOSEV Tesislerinde düzenlenen sergide çocukların el emeği göz nuru eserlerini tek tek inceleyerek bilgiler aldılar.

Çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Av. Miyesser Erselan Önenli ve Av. Murat Gülsün, çocukların sanatsal ve kişisel becerilerini beğeniyle karşıladılar.

Açılışa Vali Mahmut Demitaş, eşi Beyhan Demirtaş’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Program sonunda davetliler çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti.