CHP SEYHAN İLÇE BAŞKANI, BAROMUZA DESTEK ZİYARETİNDE BULUNDU

27/06/2020
CHP SEYHAN İLÇE BAŞKANI, BAROMUZA DESTEK ZİYARETİNDE BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Solmaz ve Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ü ziyaret ederek, 19-22 Haziran 2020 tarihlerinde ‘Savunma Yürüyor’ eyleminde Ankara’da yaşanan polis şiddeti nedeniyle hem geçmiş olsun, direnişlerinin başarıya ulaşmasından ötürü tebrik ederek, hukuk mücadelemizde sonuna kadar yanımızda oldukları mesajını verdi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretinden ve desteklerinden dolayı CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ifade etti.

Ziyaret esnasında Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Sayman Yönetim Kurulu üyemiz Av. İlknur Önal Tarkan, yönetim kurulu üyemiz Av. Sinem Tanrısınatapan, Baromuz mensuplarından Sergen Nalcı ve Av.Şaheser Uluçay da hazır bulundular.