CHP SARIÇAM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN GÖÇMEN ile BERABERİNDEKİ HEYET, BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ'I ZİYARET ETTİ

15/03/2024

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, CHP Sarıçam ilçe Başkanı Av. Sercan Polat ile belediye meclis üyesi adayları Gizem Güneşer ve İbrahim Pehlivan, Başkanımız Av. Semih Gökayaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Başkanımız, nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkanımız Av. Semih Gökayaz, yerel yönetimlerin önemine vurgu yaparak yurttaşa hizmetin kılcal damarlarının belediye hizmetlerinden geçtiğini belirtti ve CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen’e çalışmalarında başarılar diledi.
Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen yaptığı konuşmada, Sarıçam’ın Adana’nın en hızlı değişen ilçesi olduğunu, değişimin doğru yönetilmesi halinde önümdeki süreçte Sarıçam’ın, Adana’nın cazibe merkezi olacağını belirterek sosyal belediyeciliğe yönelik düşüncelerini aktardı.

CHP Sarıçam İlçe Başkanı Av.Sercan Polat da misafirperverliği için Başkanımıza teşekkür etti.
Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ülke gündemindeki hukuki konular değerlendirildi. Ziyaret esnasında Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Yönetim Kurulu üyemiz Av. Nevzat Elçi de yer aldı.