CHP İL VE İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLARI BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ.

29/06/2020

CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Güven Özdemir, CHP Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım, Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Solmaz, Sarıçam İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aziz Aras, Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Anılcan Hacıboncuk, Ceyhan Gençlik Kolları Başkanı Onurcan Kurt, CHP Adana Gençlik Kolları İl Sekreteri Sait Altıngül ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülkemizin insana yakışan bir gelecek kurabilmesi için, öncelikle gençlerin hayatın her alanında aktif bir şekilde var olmaları gerektiğini vurguladı.
Siyasette gençlere yer açılması, onlara öncelik tanınması gerektiğinin üstünde durdu.

Ziyaret esnasında Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat Elçi, Baromuz mensuplarından Av. Ahmet Orkun Parsak ve Av. Hasan Alkan da hazır bulundu.