CHP ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Av. EMRAH KOZAY ile BERABERİNDEKİ HEYET, BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ'I ZİYARET ETTİ

20/03/2024

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay, CHP Çukurova İlçe Başkanı Av. Ümit Arif Özsoy, Belediye Meclis üyesi adayları Av. Erkin Ali Doygun, Sıtkı Keskin, Uğur Can Doğan ile beraberinde CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Av. Hakan İlbeyi, Av. Kemal Derin, Adanalı sanatçılarımızdan Demir Karahan Görgün ve çok sayıda meslektaşımızla birlikte Başkanımız Av. Semih Gökayaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Başkanımız, nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkanımız Av. Semih Gökayaz, yerel yönetimlerin önemine vurgu yaparak yurttaşa hizmetin kılcal damarlarının belediye hizmetlerinden geçtiğini belirtti ve CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay’a çalışmalarında başarılar diledi.

Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay yaptığı konuşmada, Çukurova’yı Adana’nın yaşanabilir, çağdaş alanlara sahip, daha temiz, çağı yakalayan, huzurlu ve mutlu bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini belirterek sosyal belediyeciliğe yönelik düşüncelerini aktardı.

Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ülke gündemindeki hukuki konular değerlendirildi. Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Nevzat Elçi ve Av. Esem Yiğit ziyarette hazır bulundu.