CHP ADANA MİLLETVEKİLLERİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ.

06/08/2018
CHP ADANA MİLLETVEKİLLERİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ.

24 Haziran seçimlerinin ardından 27. Dönem CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Burhanettin Bulut, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'ü makamında ziyaret etti.

Baro Başkanımız Av.Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Son siyasi ve hukuki gelişmeler değerlendirildi.

CHP Adana Milletvekilleri ‘hak, hukuk ve adalet’ mücadelesine büyük katkı koyup destek sunan Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

CHP Adana Milletvekilleri, "Sadece devletin en temel işlevlerinden birisi olan adalet hizmetlerini başarıyla ve özveriyle yürüttükleri için değil aynı zamanda insanların, insanlarımızın ortak iyiliği uğrunda çalıştıkları için, Yargının kurucu unsuru olan Avukatlarımız ile Avukat dostlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Kentimizin ve mesleğinizin sorunlarının çözülmesinde 15 Adana milletvekilinin de biraraya gelmesini istiyoruz " ifadelerine yer verdiler.

CHP Adana Milletvekilleri, Baro yönetimimize gösterilen ilgi ve yakınlık için teşekkür ettiler.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, milletvekillerimizden avukatların ve yargının sorunlarını unutmadan çalışma yapmalarını beklediklerini ifade ederek, TBMM’ye sunulan ancak bir türlü Meclis gündemine gelmeyen Avukatlık Yasasının ve avukatlığa kabulde sınavın yasalaşması için katkı ve desteklerini talep etti. Ziyarette bulunan milletvekillerine yeni yasama döneminde başarı diledi.

Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Hasan Alkan da ziyaret esnasında hazır bulundu.