CEZAEVİNDEKİ ÇOCUKLARI AÇLIK GREVİNDE OLAN ANNELER BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ.

15/05/2019

1 Mart'tan bu yana açlık grevinde olan çocuklarının sorunlarını ve taleplerini duyurmak isteyen anneler HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları ile birlikte Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ü ziyaret etti.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sorun ve talepler hakkında bilgi aldı. Çözüm yolları hakkında neler yapılabileceği hususunda, yönetim olarak durum değerlendirmesinde bulunacaklarını ifade etti.

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları da, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaret esnasında Baromuz mensubu avukatlardan Av Yasemin Dora Şeker, Av.Ayşe Zilan ve Av.Funda Buyruk da hazır bulundu.