ÇEVRE KOMİSYONU ÜYELERİMİZ AV.İSMAİL HAKKI ATAL VE AV.SEVDA SEVİLMİŞ, ANKARA’DA İKLİM KRİZİNİN HUKUKİ BOYUTLARINI ANLATTI.

17/02/2020

Ankara Barosu Kent ve Çevre Kurulu tarafından düzenlenen, “Türkiye Baroları Kent ve Çevre Avukatları Ağı Ankara Buluşması” etkinliğine davet edilen Baromuz Çevre ve Kentleşme Komisyonunuzun üyesi ve Türkiye Barolar Birliği delegemiz Av. İsmail Hakkı Atal ile Av. Sevda Sevilmiş, etkileri her gün daha fazla hissedilen iklim değişikliği ve küresel ısınma gibi konuların dünyada karşılaşılan en ciddi sorunlar arasında yer aldığına dikkat çektiler.

Ankara Barosu Kent ve Çevre Kurulu tarafından 15-16 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Barosu Eğitim Merkezi’ndeki buluşmada Baromuz mensubu Av. İsmail Hakkı Atal, “İklim Krizine Yönelik Hukuki Olanaklar” konu başlığında sunum yaptı.

Ankara Buluşmasının ana teması "İklim Krizi ve Barolar" olan toplantıda; Türkiye Baroları Kent Ve Çevre Avukatları Ağının Çalışmalarının Değerlendirilmesi Ve Planlanması bölümünde Baromuz mensubu Av. Sevda Sevilmiş yer aldı.

Toplantıya; 20 baro ve 5 baro başkanı katılım gösterdi.