ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI HUKUK KULÜBÜ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

18/10/2019

Çağ Üniversitesi Uluslararası Kukuk Kulübü Saymanı Bengi BAYRAKLI, Başkan Direktörü Tamer Berk BAYRAKLI, önceki dönem başkanı stajyer avukat Nesrin TAYAKISI Adana Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK'e nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sohbet esnasında, Türkiye’deki hukuk eğitimi, avukatlık stajının yanı sıra mesleki sorunlarla ilgili öğrencilerin de sorumluluk almak isteği ifade edildi. Hukuk öğrencileri ile genç avukatların sosyal sorumluluklarını geliştirmelerine yönelik faaliyetler, ortak çalışmalar dile getirildi.

Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK de, Hukuk Fakülteleri Ve Öğrencileriyle İletişim Komisyonu ile Staj Komisyonumuzla biraraya gelerek ortak çalışmalar hakkında durum değerlendirilmesi yapılacağını kaydetti.