ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKAN YARDIMCISI Dr. ÖĞRETİM ÜYESİ TUĞÇE ARSLANPINAR TAT, BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ.

02/12/2021

Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret eden Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Tuğçe Arslanpınar Tat, Araştırma Görevlisi Pelin Özçelik Demirkıran, Araştırma Görevlisi Nurdan Korkmaz ve Araştırma Görevlisi Orkun Tat, Gelişen Teknolojinin Hukuk Yargılaması, Tahkim ve Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yollarına Etkisinin Eğitim Ortamında Ele Alınması ve Yargılama Faaliyetine Katkı Sağlama projesi hakkında bilgi verdiler. Elektronik duruşma uygulamasının yaygınlaştırılması ve uygulamada yaşanabilecek sorunların önüne geçmek amacıyla çalışmalar yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkanımız Av. Semih Gökyaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklarına teşekkür etti. Proje hakkında Baro olarak destek ve işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.
Dr.Tuğçe Arslanpınar Tat, Adana Barosunun da katkılarıyla hazırlanan Tüketici Hakları konusunda yazılan kitabı Başkanımıza hediye etti.
Ziyaret esnasında Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. İlker Güzel, Hukuk Fakülteleri ve Öğrencileri İle İletişim Komisyonu Başkanımız Av. Özge Demirdelen, komisyon üyemiz Av. Enes Şahin de hazır bulundular.