Büyük Önder Atatürk'ün Adana'ya gelişinin 90'ncı yıldönümü törenlerle kutlandı.

15/03/2013
Büyük Önder Atatürk'ün Adana'ya gelişinin 90'ncı yıldönümü törenlerle kutlandı.
Büyük Önder Atatürk'ün Adana'ya gelişinin 90'ncı yıldönümü törenlerle kutlandı. Baro Başkan Yardımcımız Av. Murat Loğoğlu, Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması sırasında baromuzu temsil etti. Çelenk sunma törenin bitimi ile birlikte, Büyükşehir Belediye Bandosu önde olmak üzere törene katılanlar ile öğrenciler ve halkımızdan oluşan kortej, Atatürk Caddesi'ni takiben Sular Kavşağı'ndan törenin yapılacağı İstasyon Meydanı'na geldi. Gaziler ile birlikte Adana Garına gelen trenden, Muharip Gaziler Derneği'nden gazileri temsilen bir kişi elinde Türk Bayrağı ile inerek, bayrağı Vali Hüseyin Avni Coş'a teslim etti. Baro Başkan Yardımcımız Av. Murat Loğoğlu, günün anlam ve önemine binaen yaptığı açıklamada: "Atatürk'ün Adana'ya gelişinin 90. Yıldönümünün gururunu, mutluluğunu ve coşkusunu yaşadığımız bu günde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan özlemimiz, bağlılığımız ve ihtiyacımız artarak devam etmektedir. Cumhuriyetimizle yaşıt ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temel taşlarından olan Adana Barosu, dün olduğu gibi, hem bugün hem de bugünden sonra laiklik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi olmaya devam edecektir." dedi