BPW ULUSLARARASI İŞ VE MESLEK SAHİBİ KADINLAR DERNEĞİ ADANA ŞUBESİNDEN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A ZİYARET

13/01/2022

BPW Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Adana Şube Başkanı Sinem Özgen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Av. Sezer Kapucu, Hilal Ulaştırıcı ve Nalan Kuzu ile Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkanımız, dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kadınların iş hayatında önüne çıkarılan engellerin kaldırılması ve bu bağlamda sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının önemli olduğunu belirtti.

Ülkemizde yaşanan ve bir türlü önüne geçilemeyen kadın cinayetlerinin önlenmesi konusunda çözüm önerileri konuşuldu. Başkanımız, Baromuz tarafından Mart ayında, kadına karşı şiddetin önlenmesi konusunda yapılacak çalıştay hakkında bilgi paylaştı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret esnasında devletin bu konuda refleks göstermesi gerektiğine vurgu yapıldı. Özgen de, baromuzla ortak projelerde yer almaktan mutlu olacaklarını söyledi.

Ziyaret esnasında Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli de hazır bulundu.