BÖLGE İDARE MAHKEMESİ BAŞKANI SAYIN TÜLAY BULGURCU, BARO BAŞKANIMIZ AV. MENGÜCEK GAZİ ÇITIRIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

23/11/2012
Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Tülay BULGURCU, hakim Ahmet TOMBUL, İsmail KURUMLU ve Mehmet TORUN ile birlikte Baro Başkanlığına seçilen Av. Mengücek Gazi ÇITIRIK'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular. Baro Başkanımız Av. ÇITIRIK, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. Murat LOĞOĞLU, Genel Sekreter Av. Veli KÜÇÜK, Sayman Av.Ümit Büyükdağ ÖZDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ahmet Faruk ULAŞ da ziyarette hazır bulundu.