BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİNDE BULUNAN AV.ZİYA BEY SALONUMUZ VE AVUKAT BEKLEME ODALARIMIZ YAPILAN AÇILIŞLA HİZMETE BAŞLADI.

02/12/2019

Yüreğir İlçesindeki Bölge Adliye Mahkemesinde tefrişatları tamamlanan Baromuzun ilk Başkanı Av.Ziya Bey adına yaptırdığımız salonumuz ve her kattaki odalarımız, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün katılımıyla yapılan açılışla meslektaşlarımızın hizmetine girdi.

Masalar, sandalyeler, oturma grupları, sehpalar, dolaplar, bilgisayar ve yazıcıyla donatılarak şık bir görünüm kazandı ve sessiz bir çalışma ve dinlenme ortamı yaratıldı.

“ATATÜRK KÖŞESİ”

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarından oluşan “Atatürk Köşemiz”  Av.Ziya Bey Avukatlar Salonumuzda büyük ilgi gördü.

Açılışa, Adana Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Adalet Komisyonu Başkanı Hakan Kuzu, Genel sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Sinem Tanrısınatapan Kesikin, Av. Miyesser Erselan Önenli, Av. Furkan Kılıç, Av. Mert Kuşdemir, Av. Timur Ortatepe, Av. Ayşe Duygu Özgüven, önceki dönem Baro Başkanımız Av. M. Ziya Yergök, meslektaşlarımız, baro personellerimiz ve adliye personeli katıldı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, gelen konularıyla tek tek ilgilendi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, “her zaman baro avukat içindir” düsturundan hareket ettiklerini ve göreve geldiklerinden bu yana yürüttükleri çalışmalarla Adana Barosunun gerek ana adliye ve bağlı binalarda, gerekse de ilçe adliyelerinde bulunan baro birimlerini meslektaşlarına yakışır hale getirdiklerini dile getirdi.

Meslektaşlarımızın zor ve stresli bir iş yaptığını belirten Başkanımız Av. Veli Küçük, “Açılışa katılan konuklarımıza teşekkür ediyorum. Baromuzun yeni hizmet birimlerinin, adaleti sağlayabilecek bir nefes olmasını temenni ediyor, baro odalarının tahsisinde ve kurulumunda destek veren herkese teşekkür ediyorum. Böyle modern bir baro odası açmakla meslektaşlarımıza güzel bir çalışma ortamı sağlanmıştır.  Baro Odalarımız artık tüm Avukatlarımızın, aynı zamanda Adana Bölge Adliye Mahkemesinin bağlı olduğu Mersin, Hatay, Osmaniye, Niğde Barolarının mensuplarının ve tüm meslektaşlarınızın hizmetindedir.” diye konuştu.