Başlama vuruşunu Av. Çıtırık yaptı..

22/02/2014
Başlama vuruşunu Av. Çıtırık yaptı..
Baromuz tarafından bu yıl 13. kez düzenlenmekte olan 'Av. Savaş Bedir Halı Saha Fıtbol Turnuvası' Türkan Saylan Spor Kompleksinde yapılan açılışla başladı. 21 Takımın katıldığı turnuvada heyecan, 12 Nisan 2014 tarihine kadar devam edecek.Açılış maçının başlama vuruşunu Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık yaptı. Av. Çıtırık, görev şehidi Av. Savaş Bedir'i unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını ifade ederek, ''13 yıl önce vahim bir saldırı sonucunda görevini ifa ederken katledilen, meslek şehidimiz avukat Savaş Bedir'i ve aynı olayda yitirdiğimiz icra memuru Hasan Fındıl'ı rahmet ve saygıyla anmaktayız. Dönemin Baro Başkanı Av. Necati Erdem ile başlayan ve 13 yıldır aralıksız devam eden Avukat Savaş Bedir Futbol Turnuvasında amacımız; hakim-savcı, avukat, stajyer avukat, adliye personeli, emniyet mensupları ile avukat katipleri arasında tanışma ve kaynaşmalarına olanak sağlamaktır. Tüm takımlarımıza öncelikle sportmenlik ruhu içerisinde, herhamgi bir sakatlığın olmamasını temenni ediyor, başarılar diliyorum'' dedi. Başlama vuruşunun ardından müsabakalar başladı. 1.Hafta puan durumu için tıklayınız.