BAŞKANIMIZ AVUKAT ÇITIRIK VE YÖNETİM, TİYATRO TOPLULUĞU İLE BULUŞTU

27/06/2013
BAŞKANIMIZ AVUKAT ÇITIRIK VE YÖNETİM, TİYATRO TOPLULUĞU İLE BULUŞTU
Baro Başkanımız Avukat Mengücek Gazi Çıtırık ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 20-21 Haziran 2013 tarihlerinde 'Anam, Bacım, Avradım' isimli oyunu sahneleyen ve başarılı performanslarıyla ayakta alkışlanan Tiyatro Topluluğu'nda yer alan meslektaşlarımızla biraraya geldi.Baromuzun desteği ile 3 yıl önce oluşturulan Tiyatro Topluluğu ile Baro Tesisleri'nde gerçekleşen yemekli program oldukça neşeli anlara sahne oldu. Baro Başkanımız Avukat Çıtırık, hukuk ile sanatın iç içe olmasından doğal bir durum olamayacağını belirtti. Sahne tozu yutan meslektaşlarının performans ve enerjilerinin takdirle karşılandığını, bundan sonra da kendilerine desteklerinin süreceğini ifade eden Avukat Çıtırık, "Emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.Adana Barosu Kültür ve Sanat komisyonu Başkanı Avukat Uğur Aydıngül de, Baromuza sağladığı olanaklar ve desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.