‪BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, İMAMOĞLU KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE ATANAN MEHMET AKSU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

14/10/2020

Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, Cumhurbaşkanlığının 13/07/2020 tarih ve 2020/362 sayılı Kararnamesi ile İmamoğlu Kaymakamlığı’na atanan Mehmet AKSU’yu makamında ziyaret ederek yeni görevleri dolayısıyla tebrik etti, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, Başkanımız, Baromuzun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AKSU, Başkanımızın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, güzel temennileri için teşekkür etti. İmamoğlu’nda tüm kurum ve kuruluşlarla her zaman olduğu gibi uyum içerisinde bir çalışma dönemi geçirmeyi hedeflediğini ifade etti.

Ziyarette stajyer kaymakam Hasan Ali Kurt da hazır bulundu.