BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK GAZİANTEP BAROSU ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANLARINDAN AV.HAŞİM MISIR’IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

21/08/2019

Geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayata veda eden Gaziantep Barosu ve Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulunun önceki dönem başkanlarından Av. Haşim Mısır (71) için Gaziantep Adliyesi önünde tören düzenlendi.

Merhum meslektaşımız Av. Haşim Mısır’a son görevimizi yapmak üzere; Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Türkiye Barolar Birliği Delegelerimiz Av. Yurdagül Gündoğan, Av. A. Faruk Ulaş, Baro Disiplin Kurulu Üyemiz Av. Erkan Çetin, Gaziantep Adliyesi önünde yapılan cenaze töreninde hazır bulundu.

Törene, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ali Elibol, Av. Eyüp Sabri Çepik, TBB Disiplin Kurulu Başkanı Av. Uğur Uzer, Gaziantep Barosu Başkanı Av. Bektaş Şarklı, Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av.Muhammed Burak Gül, Malatya Barosu Başkanı Av.Enver Han, Kilis Barosu Başkanı Av.Hayri Muammer Fazlıağaoğlu, Şanlıurfa Barosu Başkanı Av.Abdullah Öncel, Kırşehir Barosu Başkanı Av.Mehtap Karaburçak Tuzcu, Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez ile çok sayıda avukat katıldı.

“DÜNYA İYİSİ BİR İNSANDI”

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, merhum meslektaşımız Av. Haşim Mısır'ın çok değerli bir hukukçu olduğunu, 2 dönem Gaziantep Barosu Başkanlığı ve TBB Disiplin Kurulu Başkanlığı yaptığını, idari görevlerin yanı sıra çok üretken bir insan olduğunu, çok sayıda kitap yazdığını anımsattı.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, şöyle devam etti; “Çok değerli, dünya iyisi bir insan bir anda gitti. Hayat bu. Acımızı kelimelerle anlatmak gerçekten zor. Hepimize sabırlar diliyorum. Yeri doldurulamaz bir başkanımızı, bir meslektaşımızı ve bir ağabeyimizi sonsuzluğa yolcu ediyoruz. Nur içinde yatsın"

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, beraberinde yer alan heyet merhum meslektaşımızın yakınlarına da başsağlığı dileğinde bulundu.

Gaziantep Adliyesi’nde düzenlenen töreni müteakip merhum meslektaşımızın naaşı Gaziantep Nakıboğlu Cami’indeki ikindi namazından sonra Asri Mezarlıkta toprağa verildi.