BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ, ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ (ÇGC) BASIN YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

19/10/2021

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin (ÇGC) geleneksel Basın Yarışması Ödül Töreni, ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, ‘Güncel Yazı’ dalında Barış gazetesinden Oktay Erol’a ‘En İyi Güncel Yazı’ ödülünü, İlkhaber gazetesi muhabiri Bayram Bulut’a ise ‘Ahmet Yahşi Özel Ödülü’nü takdim etti. Başkanımız Av. Gökayaz, ödül kazanan tüm basın mensuplarını kutladı ve başarılarının devamını dileyerek, "Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğine tanıklık ediyoruz. Bütün bu güçlükler, zorluklara karşın mesleklerini layıkıyla yerine getiren tüm gazetecilerin emeklerine ve yüreğine sağlık.” dedi.

YEREL BASIN ZOR DURUMDA
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, konuşmasında programa katılan tüm konuklarına teşekkür etti. Pandemi sürecinde birçok basın kuruluşunun yayın hayatına son vermek zorunda kalmasına dikkat çekti. Mesleğin zor bir süreçten geçerken özellikle yerel medyanın ayakta kalmakta zorlandığına değindi.

Geceye Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ın yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Yüreğir Belediye Başkanı M. Fatih Kocaispir, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe, ünlü sanatçılar Haluk Levent, Rıza Akın ile çok sayıda protokol üyesi ve gazeteci katıldı.

@semih.gokayaz @miyesseronenli @ilkermengu @averkancetin @devilsadvct
#AdanaBarosu #ÇGC #ÇukurovaGazetecilerCemiyeti #gazeteciler