BAROMUZUN İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU KOMİSYONU’NDAN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A ZİYARET

08/12/2022
Baromuzun 32. Dönem İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Volkan Böke, Komisyon üyeleri; Av. Abbas Bilgili, Av. Esmanur Kılıçman Erdem, Av. Dilan Yaman, Av. Mehmet Naci Koca, Av. Bayram Uzundere, Av. Fatih Yılmaz, Av. Ecem Özgü, Av. Günay Kılınç, Av. Gülşen Aydoğan, Av. Berkay Karataş, Av. Ahmet Metlioğlu, Av. Mücahit Gödeer, Av. Çağdaş Övet, Av. Gamze Gizem Özyüksel, Av. Emel Doğan, Av. Yağmur Ertik ve Av. Bahar Tümenci Başkanımız Av. Semih Gökayaz'ı ziyaret ederek yeni dönemde yapılacak çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Av. Gökayaz, yeni dönemde İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku alanında birçok meslek içi eğitim programı yapmayı planladıklarını, komisyonumuz ile eşgüdümlü olarak bu programları yapacaklarını ve mesleğin çıtasının ancak bu çalışmalarla yükseleceğini dile getirdi.
Ziyarette, Yönetim Kurulu üyemiz Av. Nevzat Elçi de hazır bulundu.