BAROMUZUN BİLİŞİM HUKUKU KOMİSYONU’NDAN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A ZİYARET

08/12/2022
BAROMUZUN BİLİŞİM HUKUKU KOMİSYONU’NDAN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A ZİYARET
Baromuzun 32. Dönem Bilişim Hukuku Komisyon Başkanı Av. Volkan Kurtar, Komisyon üyeleri; Av.Yağmur Ertik, Av. Sabri Sarı, Av. Berna Gökkaya, Av. Bahar Dinç Örgen, Av. Sera Orbaç, Av. Serkant Sayılır ve Av. Cennet Betül Özkale Başkanımız Av. Semih Gökayaz'ı ziyaret ederek yeni dönemde yapılacak çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Av. Gökayaz, yeni dönemde komisyon başkanı ve üyeliklerine seçilen meslektaşlarımızı tebrik ederek başarılar diledi.
Av. Gökayaz, ziyaret esnasında; yeni dönemde Bilişim Hukuku Komisyonumuz ile yapay zeka, teknolojik olanakların meslektaşlarımız tarafından daha etkili kullanımı ve dijital dünyadaki gelişmelerin meslektaşlarımıza anlatılması konuları konuşuldu.
Sohbet ortamında geçen görüşmede; Bilişim Hukuku Komisyonu Koordinatörü Av. Timur Ortape ve yönetim kurulu üyemiz Av. Nevzat Elçi hazır bulundu.
Ziyaret, mesleki konuların görüşmesiyle sona erdi.