BAROMUZDAN AKŞAM YEMEĞİ

20/09/2013
BAROMUZDAN AKŞAM YEMEĞİ
Baromuzun ev sahipliğinde 21-22 Eylül 2013 tarihleri arasında Seyhan Otel'de gerçekleşecek olan "Meslek Sorunları ve Çözüm Yolları" sempozyumu öncesi kentimize gelen baro başkanı ve temsilcilerinin onuruna akşam yemeği verildi. Baro Tesisleri'nde verilen akşam yemeğine Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Başar Yaltı ile Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık, açılış konuşmasında mesleki sorunların her geçen artması nedeniyle yarın daha çok geç olmadan birlikte çözüm yollarını arayacaklarını belirtti. Av. Çıtırık, "Davetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm meslek büyüklerime, baro başkanlarımıza, değerli meslektaşlarıma ve emeği geçen her bir arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.