BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

11/08/2022
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Gürkan Çağırtekin, Muhammet İsmail Sağlam, Nazlı Yılmaz ve Şahin Şahin için Başkanlık makamında ruhsat töreni yapıldı.

Törene Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. İlker Güzel, Av. Neval Yurtdaş, Av. Nevzat Elçi aileler ile misafirler katıldı. Başkanımız Av. Gökayaz, törende yaptığı konuşmada, meslektaşlarını ve ailelerini kutladı.
Av. Gökayaz, “Staj dönemlerini başarıyla tamamlayan ve bugün aramıza katılan değerli meslektaşlarım ülkemizde hak aramanın, adalete ulaşmanın ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz. Avukatlık mesleği onurlu, kutsal ve mücadele ruhu gerektiren bir meslektir.
Her koşulda azimle, inatla ve sabırla üstlendiğiniz sorumluluğun bilinciyle görevinizi layıkıyla yapacağınıza inancım tamdır.
Bugünden itibaren sadece kendinizi değil, ülkedeki 170 bin avukatı temsil edeceğinizi asla unutmayın. Hayırlı uğurlu olsun. Aramıza hoş geldiniz.” dedi.
Konuşmanın ardından törende Avukatlık Ant’ını okuyan meslektaşlarımıza cübbelerini Av. Mehmet Ay, Av. Adem Sağlam, Av. Eray Ekin Arslan, Av. Aynur Yılmaz, Av. Coşkun Karakuş, Av. Korhan Can, Av. Nevzat Elçi ve Av. Neval Yurtdaş giydirdi.
Törende, meslektaşlarımıza Adana Barosu rozeti ve çanta hediye edildi.