BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

28/07/2022
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Yalçın Topal ile Gülşen Sevimli için Başkanlık makamında ruhsat töreni yapıldı.

Törene Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. İlker Güzel, Av. Neval Yurtdaş ve Av. Erkan Çetin, aileler ile misafirler katıldı. Başkanımız Av. Gökayaz, törende yaptığı konuşmada, meslektaşlarını ve ailelerini kutladı.  Av. Semih Gökayaz, meslektaşlarının hayatında bugünün dönüm noktası olduğunu belirterek, “Avukatlık mesleği onurlu, kutsal ve mücadele ruhu gerektiren bir meslektir. Staj dönemlerini başarıyla tamamlayan ve bugün aramıza katılacak meslektaşlarım ülkemizde hak aramanın, adalete ulaşmanın ne kadar zor olduğunu gayet iyi biliyorlar.

Avukatlık ruhsatlarını alan meslektaşlarımın azimle, inatla ve sabırla görevleri en iyi şekilde ifa edeceklerine dair inancımız tamdır. Hayırlı uğurlu olsun. Aramıza hoş geldiniz.”

Konuşmanın ardından törende Avukatlık Ant’ını okuyan meslektaşlarımıza cübbelerini Av. Mustafa Çinkılıç ve Av. Cemre Topal giydirdi.

Törende, meslektaşlarımıza Adana Barosu rozeti ve çanta hediye edildi.