BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

12/06/2018
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımız Burcu Koç ve Merve Toğma'ya düzenlenen törenle ruhsatnamelerini takdim edildi.

Başkanlık odasında gerçekleştirilen meslek yemini ve ruhsat töreninde söz alan Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Ülkemizin,nitelikli hukukçulara ihtiyacı olduğunu vurgulayarak,

"Sizleri öncelikle hukukçu olduğunuz için ve onuru kadar sorumluluğu da büyük olan 110 bin üyesi bulunan avukatlık mesleğini seçtiğiniz için kutluyorum.

Adaletin gerçekleşmesinde, Adil Yargılanma hakkının kullanılmasında, Yargının bağımsız, yargıcın tarafsızlığı ilkesinin hayata geçirilmesinde, yurttaşlarımızın hak arama özgürlüğünün kullanılmasında, savunmanın özgürce yapılmasında ve avukatın bağımsız olarak görevini yerine getirmesinde sizlere çok önemli roller düşmektedir. Aramıza katılımınızdan dolayı mutluyuz. Sizlerin yetişmesinde emekleri olan ailelerinizi ve büro avukatlarınızı da ayrıca tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Törene, Baro Saymanımız Av. İlknur Önal, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Özge Doğan İşcan ile genç meslektaşlarımızın arkadaşlarları katıldı.

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini yönetim Baro Saymanımız Av. İlknur Önal ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Özge Doğan İşcan giydirdi.