BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

18/05/2022
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI
Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayarak ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımız Mehmet Sarıyıldırım ve Fatih Er için Başkanlık makamında tören düzenlendi.
Törende, meslek yeminlerini eda eden meslektaşlarımıza cübbelerini Av. Şeyma Karabörk ve Av Nazmiye Büşra Güngör giydirdi. Cübbe giyen meslektaşlarımıza Başkanımız Av. Semih Gökayaz tarafından ruhsatları takdim edildi.
Törende yaptığı konuşmada ruhsat alan meslektaşlarının eğitimleri için büyük emek veren ailelerine, büro avukatlarına teşekkür eden Av. Gökayaz, Adana Barosu ailesine katılan avukatları kutlayarak başarılar diledi.
Tören, Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av.Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av.İlker Mengü, Saymanımız Av.V.Mert Kuşdemir, yönetim kurulu üyelerimiz Av.Nevzat Elçi, Av. Duygu Özgüven, Av. Neval Yurtdaş ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.