BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

12/05/2022
BAROMUZDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla Umut Eren Örtlek, Gamze Öztekin ve Mehmet Emin Bilgili’ye, Başkanlık makamında yapılan törenle ruhsatnameleri takdim edildi.

Başkanımız Av. Semih Gökayaz, törende yaptığı konuşmada, meslektaşlarının bugünlere gelmesinde emeği olan ailelerine, bilgi ve deneyimlerini meslektaşlarıyla paylaşan büro avukatlarına teşekkür etti ve meslektaşlarını kutladı. Av. Gökayaz, avukatların, savunma görevlerinin yanında yurttaşların adalete erişiminde de çok önemli bir köprü vazifesi üstlendiğini dile getirdi.

Bugün ruhsatlarını alacak meslektaşlarının başarılı birer avukat olacağına inandığını vurgulayan Av. Gökayaz, “Avukatlar, yargının kurucu unsurudur. Adil yargılama hakkının önemli bir güvencesidir. Avukatlık usta-çırak ilişkisi ile öğrenilen onurlu ve kutsal bir meslektir. Sizlerin de meslek etiği ve kurallarına uygun bir şekilde mesleğinizi ifa edeceğinize inancım tamdır.” dedi.

Başkanımızın elinden ruhsatlarını alan meslektaşlarımız, duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Tören esnasında meslektaşlarımıza cübbeleri, ailelerinin gururlu bakışları altında, Av. Emir Erkoç, Ceyhan 2. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Güven Öztekin ve Av. Kübra Erkek tarafından giydirildi.

Törende, Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, yönetim kurulu üyelerimiz Av. Özcan Delihasan, Av. Erkan Çetin, Av. Duygu Özgüven, Av. İlker Güzel, Av. Neval Yurtdaş ve Av. Gül Yalçın yer aldı.